De seneste nyheder fra hele verden – Perspektiv fra en udstationeret

De seneste nyheder fra hele verden - Perspektiv fra en udstationeret

De seneste nyheder fra hele verden – Perspektiv fra en expat

Dette er et afsnit, hvor jeg deler de seneste nyheder, som jeg støder på. Det kan handle om hvad som helst, men det vil altid være interessant.

Jeg er udstationeret og bor i et andet land nu. Dette er en måde for mig at følge med i, hvad der sker i mit hjemland, såvel som andre lande rundt om i verden.

Internationale nyheder fra hele verden

Dette afsnit indeholder de seneste internationale nyheder fra hele verden. Dækker emner som sport, erhvervsliv, politik og mere.

Brexit og fremtiden for brexit

Det Forenede Kongerige stemte for at forlade EU den 23. juni 2016. Den britiske regering har arbejdet på en strategi for Brexit siden afstemningen og er indstillet på at udgive en hvidbog, der skitserer dens planer på torsdag.

I denne artikel undersøger vi, hvad Brexit betyder for Storbritanniens og Europas fremtid.

Brexit er en forkortelse af 'British Exit'. Det henviser til, at Storbritannien forlader Den Europæiske Union (EU). Folkeafstemningen blev afholdt den 23. juni 2016 og resulterede i, at 51,9 % af vælgerne valgte at forlade EU og 48,1 % ønskede at forblive medlem af EU. Denne artikel undersøger, hvad Brexit betyder for både Storbritannien og Europa med hensyn til handel, immigration, sikkerhed, lovgivning og meget mere.

Russisk uranaftale med Trumps bånd til Rusland?

Trump-administrationen er under undersøgelse for mulig samarbejde med Rusland for at vinde valget.

Den seneste nyhed i efterforskningen er, at russisk uran handler om Trumps bånd til Rusland?

En nylig artikel i The New York Times rapporterer, at mens Hillary Clinton var udenrigsminister, tog et russisk atomenergiagentur kontrol over et canadisk firma, der sælger uran til USA

Her kan du læse mere om seneste nyt.

Denne aftale krævede godkendelse af udenrigsminister Clinton og otte andre føderale agenturer, herunder US Nuclear Regulatory Commission

Obama-administrationen godkendte dette salg, men det er stadig uvist, om Hillary Clinton var klar over denne aftale.

Boris Johnson gik fra hinanden med den britiske premierminister Theresa May om Brexit-strategien

Boris Johnson, den britiske udenrigsminister, har trukket sig fra sin post i protest mod premierminister Theresa Mays Brexit-strategi.

Johnson har været en stærk fortaler for et hårdt Brexit siden folkeafstemningen i 2016. Han er en åbenhjertig tilhænger af, at Storbritannien forlader EU uden nogen aftale.

May tilbød ham en anden rolle i sit kabinet, men han afslog.

Nordkorea og Iran vs. USA – Hvad er de sandsynlige resultater?

Trump-administrationen forbereder sig på en mulig militær konflikt med Nordkorea, men hvad er de sandsynlige resultater?

Nordkoreas atomprogram har udviklet sig hurtigt, og det forventes, at de kan være i stand til at producere et atomvåben allerede i 2020. Trump-administrationen mener, at dette kan føre til en potentiel militær konflikt.

Iran har også et aktivt atomprogram, men det forventes ikke, at de vil være i stand til at producere et våben i den nærmeste fremtid. Så mens Nordkorea udgør den mere umiddelbare trussel, udgør Iran en langsigtet trussel.

Perspektiv fra en udstationeret, der bor i Japan

Japan har længe været en favoritdestination for expats, og landet bliver ofte rost for dets sikkerhed og renlighed.

Udlændingelivet i Japan er interessant. Folk er høflige, kulturen er fascinerende, og maden er lækker. Men der er stadig nogle ting, man skal vænne sig til.

Japanerne er meget høflige, men de kan til tider være ret reserverede. De har en tendens til at undgå øjenkontakt eller offentlige udfoldelser af hengivenhed. Det kan gøre det svært at komme tæt på dem som udlænding.

Kategorier:

Registreringsnummer DK37 40 77 39